16.09.14

Gerard Piqué: “Estic a favor de la consulta”

El jugador del Barça defensa la seva participació a la V

El defensa del Barça Gerard Piqué ha expressat el seu suport a la consulta del 9 de novembre. En la roda de premsa prèvia al partit de Lliga de Campions que els blaugrana jugaran demà contra l’Apoel de Nicòsia, Pique també ha volgut reivindicar la seva participació a la V de l’11 de setembre. Aquestes han estat les declaracions de Piqué: “Vaig participar a la Diada perquè sóc català i era la festa de Catalunya. Vaig anar-hi amb els meus, vaig disfrutar del dia i vaig passar-ho bé. Va ser un dia remarcable per la gent que hi havia i per l’ambient festiu… No entenc que es relacioni el sentir-me català i estar a favor de la consulta, que penso que és el més democràtic, amb el meu paper a la selecció espanyola. Sempre que hi he anat m’hi he deixat la pell i ho he fet el millor possible”.

D’aquesta manera, Gerard Piqué se suma a la llista d’esportistes que dónen suport al dret a decidir. Cada vegada són més els esportistes que defensen que el poble de Catalunya decideixi democràticament el seu futur. Molts d’ells, com Piqué, van celebrar el passat 11 de setembre participant a la V o felicitant la Diada a través de les xarxes socials.