12.09.14

Gran participació del món de l’esport a la V

Gairebé 2 milions de catalans reclamen poder votar

L’esport català ha tingut una presència destacada a la Via Catalana d’aquest 11 de setembre. Gairebé 2 milions de persones han sortit al carrer per reivindicar la llibertat del poble català omplint l’avinguda Diagonal i la Gran Via i, d’aquesta manera, formant una gran V de ‘Votar’ i de ‘Victòria’. Els trams 1, 2 i 3 han comptat amb una nombrosa participació de representants de l’esport, que han respost a la crida de l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’UFEC i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i han aportat el seu granet de sorra en aquesta mobilització històrica.

Presidents de federacions, dirigents de clubs i esportistes s’han fet una foto de família amb una pancarta amb el lema ‘L’ESPORT CATALÀ VOL DECIDIR’, amb la voluntat de transmetre un missatge col·lectiu. Els representants de l’esport han recordat la importància de l’esport en la societat catalana i han reivindicat que no pot quedar al marge de tot el que hi passa.