05.09.14

La selecció catalana de criquet s’estrena a Malta

Triple victòria contra clubs maltesos

La selecció catalana de criquet ha disputat per primera vegada amistosos internacionals, fora de Catalunya. El combinat català ha disputat tres partits a Malta, en els que ha derrotat tres clubs locals amb molta facilitat. En el darrer, contra el Marsa Cricket Club, equip amb 114 anys d’història, Catalunya es va imposar per 105 curses de diferència. D’aquesta manera, la selecció catalana ha demostrat un molt bon nivell en aquesta primera experiència internacional, que ha servit per promocionar-se a tot el món.

El president de la federació catalana, Khalid Shabaz Chuhan, s’ha mostrat molt satisfet pel joc de la selecció catalana i pel conjunt de la gira a Malta. Shabaz ha assegurat que li agradaria “fer aquest tipus de gires per diferents capitals europees; així, el criquet català seria més conegut a Europa i continuaria fent la feina d’ambaixadors de Catalunya”.