04.09.14

Gàlia Dvorak: “Independència, sí, però no a qualsevol preu”

La jugadora de tennis taula dóna suport a L’Esport per la Independència

Nascuda a Kíev fa 26 anys, Gàlia Dvorak duu el tennis taula a la sang. Els seus pares van ser jugadors professionals a l’Unió Soviètica i ella ja ha competit en dos Jocs Olímpics. Ciutadana de Mataró des de fa dues dècades, la seva família té orígens ucraïnesos, bielorussos, tàrtars i kazakhs. Per aquest motiu, a l’hora de comparar el procés que està vivint Catalunya amb el de la dissolució de l’URSS, reclama que es tinguin en compte totes les conseqüències que pot comportar la independència. Per estar preparats i per aprofitar l’oportunitat de construir un país millor.

L’entrevista amb Gàlia Dvorak forma part de la sèrie d’adhesions que es van fent públiques setmanalment al web www.esportindependencia.cat. L’Esport per la Independència és una iniciativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que té com a objectiu recollir adhesions de gent del món de l’esport que vol que Catalunya sigui un estat independent i difondre els beneficis que això suposaria.

Podeu llegir l’entrevista completa al web de L’Esport per la Independència.