03.09.14

L’esport participarà a la V de l’11 de setembre

Si voleu participar-hi, veniu als trams 1, 2 i 3

L’esport català tindrà un espai propi a la Via Catalana 2014, la gran V que es formarà l’11 de setembre a Barcelona, omplint l’avinguda Diagonal i la Gran Via. Des de l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’UFEC i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes es fa una crida a tota la gent del món de l’esport perquè s’ajunti en un mateix espai: els trams 1, 2 i 3, que se situen a l’avinguda Diagonal entre la plaça de Pius XII i el carrer Joan Güell.

Aquesta és la zona on nosaltres hi serem presents amb els esportistes, presidents de federacions, dirigents de clubs i tothom qui vulgui sumar-se a la V des del món de l’esport. A més, ens hi farem una fotografia amb una gran pancarta amb el lema ‘L’ESPORT CATALÀ VOL DECIDIR’.

L’esport és una gran potència a Catalunya a nivell social. Per això, convoquem la gent que viu l’esport amb passió que tingui el mateix entusiasme i surti al carrer aquest 11 de setembre per reivindicar el dret a decidir del poble català participant als trams 1, 2 i 3 de la Via Catalana 2014.

De la mateixa manera, animem a tothom a assistir a la Via Catalana i a inscriure’s als trams que encara no són plens.