03.09.14

Els catalans guanyem votant (i botant)

Aquest dilluns, acció reivindicativa de bàsquet al centre de Barcelona

Amb motiu del Mundial de bàsquet que s’està celebrant a Espanya i del qual una part de la fase final es disputarà a Catalunya, la sectorial d’esportistes de l’ANC i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes hem dissenyat una acció que pensem que pot resultar simpàtica i a l’hora reivindicativa, tot cridant l’atenció dels que segueixen el mundial envers el procés català i especialment la consulta del 9 de novembre.

Es tracta de reunir el màxim nombre de gent vestida de jugador de bàsquet, amb vambes, pantaló esportiu, samarreta de tirants i una pilota de bàsquet davant del monument a Colom de Barcelona, a les 11 del matí de dilluns 8 de setembre, per tot seguit pujar Rambla amunt, botant la pilota, fins la plaça Catalunya, on desplegarem una pancarta i en farem fotos. Un centenar dels participants portaran una samarreta groga de bàsquet amb el lema “ELS CATALANS GUANYEM VOTANT”.

L’acció pretén fer arribar un missatge simpàtic i en positiu sobre la necessitat i la voluntat dels catalans de poder votar ben aviat el nostre futur polític.

Ens agradaria poder comptar amb tu o que facis córrer el missatge entre gent del bàsquet o aficionats que puguin venir un dilluns al matí. Qui més qui menys té coneguts que hi juguen o relacionats amb algun club. També ens caldran acompanyants que animin i facin ambient mentre botem Rambla amunt.

Per inscriure-us-hi, heu d’entrar al FORMULARI.