03.09.14

Aconsegueix la samarreta de la Selecció Catalana d’hoquei patins!

Amb un lema per reivindicar que els catalans volem votar

S’apropa l’11 de setembre i és per això que el món de l’esport també vol sumar-se a les reivindicacions nacionals. Per aquest motiu, fins el divendres 12 de setembre sortejarem, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Patinatge, una samarreta de la Selecció Catalana d’hoquei patins com la de la fotografia entre totes les persones que hagin fet “m’agrada” a la pàgina de les Seleccions Catalanes. La mecànica del sorteig és molt senzilla: només heu de fer clic aquí i seguir les instruccions.

Aquest disseny de la samarreta de la Selecció Catalana d’hoquei patins l’utilitzen tant les seleccions d’hoquei base com les absolutes de la Federació Catalana de Patinatge en competicions internacionals i partits amistosos. Si voleu conèixer el patinatge i el procés de reconeixement internacional, podeu consultar-ho en aquest enllaç.

Participeu al sorteig i emporteu-vos la samarreta de la nostra Selecció!