02.09.14

La selecció catalana, 4a a l’Europeu outdoor de tamborí

Competició disputada a Itàlia

Catalunya ha estat una de les cinc nacions participants en el primer campionat d’Europa de tamborí outdoor, que s’ha disputat aquest cap de setmana a Mezzolombardo (Itàlia). La selecció catalana hi ha competit en categoria masculina, en la que ha obtingut la quarta posició. En total, vuit equips han participat al campionat, cinc en categoria masculina i tres a la femenina.

Itàlia ha ocupat la primera posició en totes dues categories i França la segona. A la femenina, Hongria ha completat el podi, mentre a la masculina ho ha fet Espanya. Catalunya i Hongria han estat els darrers classificats. L’equip català ha estat format per Francesc Badia, David Culebras, Nacho de Haro, Jordi Moncusí, Marc Satorra, Marc Solsona i Víctor Valverde.

Cal destacar que, com en totes les competicions de tamborí que organitza la federació internacional, Catalunya i Espanya han participat conjuntament al campionat d’Europa amb tota normalitat, i fins i tot s’han enfrontat en el partit pel tercer lloc (veure foto).

Podeu consultar més informació al lloc web de la federació italiana.