02.09.14

‘Estelades al cim’ organitza una ascensió simultània als cims de Catalunya

L’any passat van participar-hi 4.000 persones

El col·lectiu ‘Estelades al cim’ organitza una ascensió simultània als principals cims de Catalunya el proper diumenge dia 7 de setembre per tal de cobrir d’estelades els punts més alts i emblemàtics del nostre país. La iniciativa s’emmarca en els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya d’enguany i vol servir per escalfar motors de cara a la Via Catalana.

Inspirats en una llarga història de muntanyisme del nostre país, l’any passat des del col·lectiu ‘Estelades al cim’ es va organitzar una ascensió simultània als cims més emblemàtics de Catalunya i la resposta dels catalans i les catalanes va ser magnífica. Amb més de 4.000 participants inscrits a 351 cims, no només de Catalunya sinó també d’arreu dels Països Catalans i de l’estranger, la convocatòria va superar les expectatives inicials dels organitzadors, que consideren que, tot i les males condicions meteorològiques que van impedir algunes de les ascensions, la jornada del 8 de setembre de 2013 va ser un èxit rotund. La galeria amb les imatges de l’edició del 2013 es troba a la pàgina web.

És per això que es convida a tots els catalans a repetir la iniciativa el diumenge 7 de setembre de 2014 a les 12 del migdia i tornar a coronar amb estelades els cims de Catalunya i de qualsevol racó del món.

Per participar a l’activitat s‘han de seguir els passos descrits a la pestanya “Indicacions” de la pàgina web www.esteladesalcim.cat.

Les entitats que ho desitgin poden donar suport al projecte adherint-se a la iniciativa a través de la pestanya “Adhesions“.

Per a més informació: www.esteladesalcim.cat