01.09.14

Catalunya torna a guanyar el Mundial de biketrial!

A més, 4 victòries de pilots catalans en categories individuals

La Selecció Catalana de biketrial ha aconseguit per quarta vegada a la història el títol de campiona del món de biketrial per països. Catalunya s’ha imposat a la classificació final a la República Txeca i a la Gran Bretanya, que han completat el podi. Aquesta victòria ha estat propiciada en gran part pels quatre triomfs de pilots catalans en categories individuals: Gemma Abant (Elit femenina), Domènec Lladó (Minime), Bernat Seuba (Sènior) i Laura Donate (Noies). A més, també hi ha hagut quatre pilots que han acabat en tercera posició a la classificació general de les seves categories: Lua Vizcaíno (Elit femenina), Marc Piquer (Poussin), Joan Figueras (Sènior) i Alan Rovira (Benjamí).

En aquesta edició, el campionat del món de biketrial s’ha disputat íntegrament en tres caps de setmana seguits, del 10 al 24 d’agost. Les seus de la competició han estat Muiños (Galícia), Òdena (Catalunya) i Tanvald (República Txeca). Catalunya s’ha alçat amb el títol de campiona per països per quarta vegada, després d’haver-ho aconseguit el 2010, el 2011 i el 2012. L’any passat, en un campionat molt disputat, el títol se’l va endur la República Txeca.

Podeu consultar els resultats finals del campionat del món en aquest enllaç.

A més, us recordem que podeu visitar el nou lloc web de la federació catalana per trobar-hi tota la informació i aconseguir la samarreta de la selecció catalana.