05.08.14

Ona Ràfols: “Tenim dret a dir què volem: això és la democràcia”

L’atleta de curses d’orientació dóna suport a L’Esport per la Independència

Amb 25 anys, Ona Ràfols és llicenciada en medicina, però també una de les millors corredores d’orientació nacionals. Des dels 8 anys competeix amb el Club Orientació Catalunya i ha estat 8 vegades campiona d’Espanya i també ha aconseguit una medalla de bronze als relleus del campionat del món universitari. El sentiment la fa defensar la independència de Catalunya, tot i que és escèptica sobre el paper que desenvolupen els polítics en el procés.

L’entrevista amb Ona Ràfols forma part de la sèrie d’adhesions que es van fent públiques setmanalment al web www.esportindependencia.cat. L’Esport per la Independència és una iniciativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que té com a objectiu recollir adhesions de gent del món de l’esport que vol que Catalunya sigui un estat independent i difondre els beneficis que això suposaria.

Podeu llegir l’entrevista completa al web de L’Esport per la Independència.