05.08.14

Núria Gomà: “Et poden tocar els calers, però la llengua i la cultura no”

La kitesurfista dóna suport a L’Esport per la Independència

Tot i tenir el títol de mestra de llengües estrangeres, dels 19 als 30 anys va treballar a la banca, fins que va decidir que no era feliç amb el que feia i ho va deixar tot per perseguir un somni. Des d’aleshores, porta 5 anys competint professionalment en diverses disciplines de kitesurf, tot i que ara ja s’ha especialitzat en les regates. Ha voltat pels cinc continents i a tot arreu ha defensat la identitat catalana i ha explicat el procés d’independència que viu Catalunya.

L’entrevista amb Núria Gomà forma part de la sèrie d’adhesions que es van fent públiques setmanalment al web www.esportindependencia.cat. L’Esport per la Independència és una iniciativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que té com a objectiu recollir adhesions de gent del món de l’esport que vol que Catalunya sigui un estat independent i difondre els beneficis que això suposaria.

Podeu llegir l’entrevista completa al web de L’Esport per la Independència.