05.08.14

Enric Vall: “Hem de fer un país que sigui un model de convivència”

El president del CTT Borges dóna suport a L’Esport per la Independència

Fa més de 40 anys que té relació amb el tennis taula i a dia d’avui és el president del Borges, que porta diverses temporades entre els cinc primers de la Superdivisió masculina. Enric Vall, enamorat de Catalunya i la seva gent, creu que la independència serà una gran oportunitat per fer un país millor, que sigui una referència per la resta d’estats.

L’entrevista amb Enric Vall forma part de la sèrie d’adhesions que es van fent públiques setmanalment al web www.esportindependencia.cat. L’Esport per la Independència és una iniciativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que té com a objectiu recollir adhesions de gent del món de l’esport que vol que Catalunya sigui un estat independent i difondre els beneficis que això suposaria.

Podeu llegir l’entrevista completa al web de L’Esport per la Independència.