05.08.14

Aquest agost, Catalunya vol revalidar el Mundial de biketrial

Del 10 al 24 d’agost a Galícia, Catalunya i la República Txeca

Un any més, la selecció catalana de biketrial participarà durant el mes d’agost al Campionat del Món de biketrial, que començarà aquest diumenge a Muiños (Galícia). La competició tindrà dues proves més, els diumenges següents 17 i 24 d’agost a Òdena (Catalunya) i Tanvald (República Txeca), respectivament.

Com en els últims anys, Catalunya lluitarà per ocupar les posicions capdavanteres del campionat. L’any passat, va ser segona en la competició per nacions i va obtenir els dos títols individuals de més prestigi: el d’elit masculí (Dani Comas) i el femení (Mireia Abant). Anteriorment, del 2010 al 2012, Catalunya s’havia proclamat campiona del món per països, un èxit que intentarà repetir enguany.

Per aconseguir-ho, fins a 29 pilots participaran al Mundial. Sense els vigents campions, les esperances de revalidar els títols absoluts se centraran en Armand Mollà, Rafa Tibau i Àngel Batlle en categoria masculina i en Gemma Abant i Lúa Vizcaíno en la femenina. A més, Bernat Seuba a la categoria júnior i Alan Rovira a la benjamí també surten amb opcions de lluitar pels títols. Podeu consultar aquí la llista completa de pilots de la selecció catalana.

Us recordem que podeu visitar el nou lloc web de la federació catalana per trobar-hi tota la informació i aconseguir la samarreta de la selecció catalana.