15.07.14

Catalunya guanya dues medalles a la Copa d’Europa de biketrial

Gemma Abant i Alan Rovira van pujar al podi

La selecció catalana de biketrial ha aconseguit dues medalles en la Copa d’Europa, que s’ha disputat a la localitat italiana de Valgoglio, a la zona de Bèrgam. Gemma Abant i Alan Rovira han estat els representants catalans que han pujat al podi en la primera cita internacional de la temporada.

Abant s’ha proclamat campiona en la categoria femenina, després d’imposar-se en el tram final a l’eslovaca Erika Hlavata. Pel que fa a Alan Rovira, ha estat segon a la categoria benjamí, per darrere del txec Tomas Veprek. El tercer representant català a la competició, Àngel Batlle, no ha pogut pujar al podi com els seus companys i s’ha hagut de conformar amb la novena posició a la categoria elit, on el campió ha estat el pilot txec Vasek Kolar, que era el favorit.

Tot i enviar una reduïda representació a la Copa d’Europa, Catalunya ha començat amb força la temporada de competicions internacionals. La cita més important serà el Mundial, que es disputarà a l’agost en tres caps de setmana consecutius a Galícia, a Catalunya i a la República Txeca. Aquest darrer país també acollirà el Campionat d’Europa, que se celebrarà a mitjans de setembre.

Podeu trobar més informació sobre la Copa d’Europa al web de la federació italiana.