11.07.14

Catalunya participarà a la Copa d’Europa de biketrial

Diumenge a Valgoglio (Itàlia)

La selecció catalana de biketrial participarà aquest diumenge a la Copa d’Europa, que es disputarà a la localitat italiana de Valgoglio, a la zona de Bèrgam. És la primera cita internacional de la temporada, per la qual cosa molts dels pilots encara estaran posant-se a punt.

En aquest sentit, Catalunya enviarà al campionat una reduïda representació, reservant forces pel Mundial, que es disputarà a l’agost en tres caps de setmana consecutius. Els pilots catalans que seran aquest diumenge al circuit de Valgoglio són Alan Rovira, que participarà a la categoria benjamí, Gemma Abant, que ho farà a la femenina i Àngel Batlle, que competirà a la d’elit. En tots tres casos, els pilots catalans tenen opcions de situar-se entre els primers classificats i pujar al podi.

Podeu trobar més informació sobre el campionat al web de la federació italiana.