08.07.14

“El 9 de novembre ja ha començat”

Nou vídeo per fomentar la participació en el procés

Aquest matí s’ha fet públic el vídeo de la campanya L’Esport per la Independència (www.esportindependencia.cat), impulsada per la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. El vídeo utilitza els valors de l’esport per engrescar la gent a participar en el procés que viu el país. Per aquest motiu, expressa la idea que “El 9 de novembre ja ha començat” i que cal estar preparats per tots els reptes que vindran en els propers mesos. No només s’adreça a la gent del món de l’esport sinó a la població de Catalunya en general, amb l’objectiu de ser un element motivador de cara a les properes grans cites del país, l’11-S i el 9-N. El país viu un moment determinant i és necessari que tothom hi aporti el seu granet de sorra, per això també destaca el valor del treball en equip.

El vídeo compta amb la participació de diversos esportistes que han manifestat el seu suport a la campanya L’Esport per la Independència. Alguns d’aquests esportistes de renom que hi apareixen són Enric Masip (excapità i exsecretari tècnic del Barça d’handbol), Núria Picas (campiona del món de curses de muntanya), Jofre Mateu (exjugador de Barça, Espanyol i Girona), Marc Sellarès (futbolista del Llagostera) o Marc Puigbert i Nil Baró (jugadors de la Santboiana i de la selecció espanyola de rugbi).

El vídeo, produït per The Catalan Project, ha estat dirigit per Ferriol Tugues i realitzat per Santi Gila.

Podeu veure el vídeo:

Amb la col·laboració de: