01.07.14

Catalunya organitza el Mundial de beach tennis

Del 2 al 6 de juliol a Barcelona

Per primera vegada, Catalunya serà l’amfitriona del Campionat del Món de beach tennis, que es disputarà a partir de demà dimecres a de Barcelona. Més de 300 esportistes es reuniran a la platja de la Mar Bella, que pren el relleu de Marina di Ravenna (Itàlia), seu habitual del Mundial fins al moment.

Aquesta tarda s’ha fet l’acte de presentació del campionat, a la Sala de Plens del Districte de Sant Andreu. Hi ha assistit el president de l’Associació Catalana de Beach Tennis, Joan Egea, el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, el Regidor del Districte de Sant Andreu, Raimond Blasi, i el vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez.

El Campionat del Món comptarà amb diverses competicions. La més destacada serà la de nacions, on a part de ser-hi la Selecció Catalana (campiona del món el 2012), també hi participaran fins a 12 seleccions més, com Itàlia, França, Brasil i els Estats Units. Paral·lelament, també hi haurà competició individual, per parelles i parelles mixtes, en categoria open i separades per franges d’edat. Finalment, seguint la tradició dels Mundials anteriors celebrats a Marina di Ravenna, també hi haurà una competició per policies i bombers, dos col·lectius professionals que sempre tenen presència en diverses cites esportives.

Podeu organitzar els horaris de competició i totes les dades del campionat al lloc web oficial.

Podeu veure el vídeo de presentació del Campionat del Món: