20.06.14

Catalunya, 15a a l’Europeu femení de bowling

Bon balanç de la participació de les representants catalanes

La Selecció Catalana de bowling s’ha classificat en la 15a posició al Campionat d’Europa femení que s’ha celebrat a Berlín (Alemanya). Concretament, aquesta ha estat la classificació a la prova d’equips de cinc, on ha aconseguit una puntuació de 5.241 pals (174,7 de mitjana). Les representants de Catalunya en aquesta competició han estat Cristina Sanz, Lia Mojarro, Noelia Rastrero, Íngrid Julià i Irene Molera, sota la direcció tècnica de Lluís Montfort i Roser Romero. En total, 135 esportistes (representant 26 seleccions diferents) han participat en aquest Campionat d’Europa femení de bowling.

A part de la prova d’equips, les jugadores de la Selecció Catalana també han participat en altres modalitats. A la prova de trios, l’equip format per Lia Mojarro, Íngrid Julià i Cristina Sanz ha assolit la 20a posició dels 41 equips que han pres part en aquest prova, amb 3.363 pals (186,8 de mitjana).

Pel que fa a la prova de parelles, Lia Mojarro i Cristina Sanz es van classificar en la 30a posició amb un total de 2.247 pals (187,2 de mitjana). La segona parella de l’equip, formada per Noelia Rastrero i Íngrid Julià, va classificar-se en la 45a posició amb 2.135 pals (177,9 de mitjana), d’un total de 64 parelles.

En la classificació general individual Cristina Sanz ha ocupat el lloc 44è, Lia Mojarro el 50è, Noelia Rastrero el 106è, Íngrid Julià el 108è i Irene Molera el 123è.

Podeu trobar més informació sobre la competició al lloc web del campionat.