19.06.14

Jofre Mateu: “La independència ens farà tenir millor relació amb Espanya”

L’exjugador del Barça, l’Espanyol i el Girona dóna suport a L’Esport per la Independència

Amb només 18 anys, Louis Van Gaal el va fer debutar a Primera Divisió. Era l’última jornada d’una lliga que el Barça ja havia guanyat i els blaugrana van perdre 1-4 contra el Salamanca, però Jofre va estrenar-se marcant un gol. Aquell va ser el primer pas del jugador d’Alpicat pel futbol professional, que després l’ha dut al Llevant, l’Espanyol, el Múrcia, el Rayo Vallecano, el Valladolid i el Girona. Després d’haver assolit una permanència agònica amb l’equip gironí, als 34 anys Jofre encara no sap quin serà el seu futur. El que té clar és que els esportistes han de participar en el procés que viu Catalunya. Un procés que creu que és imparable.

L’entrevista amb Jofre Mateu forma part de la sèrie d’adhesions que s’aniran fent públiques setmanalment al web www.esportindependencia.cat. L’Esport per la Independència és una iniciativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que té com a objectiu recollir adhesions de gent del món de l’esport que vol que Catalunya sigui un estat independent i difondre els beneficis que això suposaria.

Podeu llegir l’entrevista completa al web de L’Esport per la Independència.