17.06.14

‘L’esport a la Catalunya independent’ a Santa Coloma de Farners

Dimecres 18 de juny a les 20h

Aquest dimecres, a partir de les 8 del vespre, us animem a participar a la xerrada L’esport a la Catalunya independent, a la sala de la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners. L’acte és organitzat per l’assemblea territorial de l’ANC i la sectorial d’esportistes, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Hi intervindrà Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que resoldrà els dubtes sobre els canvis que viurà el sector de l’esport amb la independència de Catalunya. A més, Blàzquez també exposarà els resultats de l’estudi Impacte econòmic de la independència de Catalunya en l’esport, que es va presentar el passat divendres al recinte modernista de Sant Pau de Barcelona. L’acte serà presentat per Eva Ceña, coordinadora d’esports de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, i també hi haurà una exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec del Club Rítmica Farners.

La xerrada forma part del cicle ‘El país de tots’, un projecte de l’Assemblea per a consolidar i ampliar la majoria social a favor de la independència de Catalunya. Pel que fa a la Plataforma, en els propers mesos s’intensificaran les accions en tot el territori per tal de difondre un fet innegable com és que la independència beneficiarà tots els sectors de l’esport.

ESPORT I PROCÉS SOBIRANISTA
Dia: Dimecres 18 de juny
A les 20h a la sala de biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners