12.06.14

‘Esport i procés sobiranista’ a Tona

Demà divendres, diverses activitats a la localitat osonenca

Aquest divendres, a partir de les 8 del vespre, us animem a viure un acte organitzat per la comissió del Tricentenari on l’Assemblea Nacional Catalana de Tona i Tona Decideix! hi han participat activament.

La primera part de l’acte tindrà lloc a l’ajuntament de la localitat i comptarà amb la benvinguda del regidor d’Esports, Miquel Espona, i la presentació del documental ‘Fora de joc’ a càrrec d’Alfred Verdaguer, president d’Òmnium Cultural Osona. Posteriorment, hi haurà una taula rodona amb la presència, entre d’altres, d’Ivan Tibau (secretari general de l’Esport), Ramon Basiana (president de la Federació Catalana de Patinatge) i Ot Pi (12 vegades campió del món de biketrial).

Posteriorment, les activitats es traslladaran al Pavelló d’Esports, on es viurà un partit amistós entre l’equip local de l’HP Tona i la Selecció Catalana d’hoquei patins.

ESPORT I PROCÉS SOBIRANISTA

Dia: Divendres 13 de juny
A les 20h a la sala de plens de l’Ajuntament de Tona
Projecció del documental ‘Fora de joc’ (produït per la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes) i taula rodona.

‘Fora de joc’ exposa, mitjançant de la narració de fets i dels comentaris de diversos protagonistes, les traves que diferents federacions esportives catalanes s’han trobat en els darrers anys per tal de poder competir oficialment (i fins i tot amistosament). El fil conductor del documental és el particular cas de la selecció catalana d’hoquei patins, que enguany farà 10 anys que va ser expulsada de la Federació Internacional on hi era admesa, de forma provisional, des de feia 9 mesos i de fet ja havia competit oficialment. En el documental, també hi apareixen les situacions d’altres esports com el futbol, el bàsquet, les curses de muntanya, les bitlles i el bowling, el voleibol, el futbol sala o el taekwondo.

A les 22h al Pavelló municipal d’esports
Partit d’hoquei patins entre l’HP Tona i la Selecció Catalana

L’Hoquei Patins Tona estrenarà unes bufandes per animar l’equip la temporada vinent que inclouen l’estelada i que es podran comprar al pavelló a partir del mateix dia del partit.