11.06.14

Es retira de l’arbitratge exhibint una estelada

Joan Molina va voler dir adéu així a 23 anys a l’OK Lliga

L’àrbitre català Joan Molina es va voler acomiadar del món de l’arbitratge ensenyant una estelada que duia impresa a la samarreta. Molina, de 53 anys, ha exercit durant 23 anys com a àrbitre d’hoquei patins, un esport que coneix molt bé ja que va ser jugador fins als 30. Després de dirigir el Voltregà-Reus de l’última jornada de lliga, Molina va treure’s la part superior de l’uniforme d’àrbitre i va sortir al centre de la pista a exhibir l’estelada que duia estampada a la samarreta. D’aquesta manera, va voler reivindicar el seu sentiment en un moment tan important com el punt final a la seva carrera.

En declaracions a L’Esportiu, Molina ha explicat que “Ho tenia tot pensat de feia temps i ningú no en sabia res. Han estat molts anys sense poder expressar les meves idees polítiques perquè estava fent d’àrbitre per a la federació espanyola i perquè la veritat és que necessitava els diners. Va arribar, doncs, el moment i he quedat molt tranquil i molt a gust”. L’àrbitre explica que ha rebut un correu de la federació en què li diuen que no els ha agradat el seu gest, però es mostra tranquil “perquè ja no sóc àrbitre”.

Sobre el moment polític que viu Catalunya, Molina assegura que “O és ara o no serà mai. Ha arribat el moment que Catalunya sigui independent i els atacs de fora ens han de fer més forts”.

Podeu veure l’acció de Molina en aquest vídeo d’Esport3.cat.