11.06.14

Catalunya, 3a a l’Europeu de físic-culturisme

Dos ors i sis plates en les categories individuals

La Selecció Catalana ha pujat al podi del Campionat d’Europa de físic-culturisme, que s’ha disputat aquest cap de setmana a Andenne (Bèlgica). L’equip d’esportistes del nostre país ha acabat en tercera posició al rànquing de països, per darrere de la campiona França i l’amfitriona Bèlgica. D’aquesta manera, Catalunya torna a estar entre les millors seleccions europees, dos anys després d’haver resultat la campiona continental.

En el capítol individual, els esportistes de la Selecció Catalana s’han penjat fins a vuit medalles, dues d’or i sis de plata. Els guanyadors absoluts han estat Jordana de Haro (Body form) i Ivan Mejías (-65kg). Les medalles d’argent les han aconseguit Manuel Velasco (Màsters 3), Montse Tello (Body form), Daniel Horna (-65kg), Javier Mendoza (-75kg), Isabel Fontbona (+52kg) i la dupla formada per Isabel Fontbona i Tony Moral a la categoria de parelles. Han completat els resultats de la Selecció Catalana la quarta posició de Tony Moral (-80kg) i la sisena d’Adrián Donaire (-70kg).

Cal recordar que fa dos anys Catalunya es va proclamar campiona d’Europa a Sitges. L’any passat, la Selecció Catalana va ser cinquena a l’Europeu disputat a Bussolengo (Itàlia).