05.06.14

Nova samarreta de la Selecció Catalana d’hoquei patins

Amb el lema ‘Catalans want to vote’ al pit

La Selecció Catalana d’hoquei patins ha presentat la nova samarreta, amb un disseny molt reivindicatiu que incorpora el lema de la campanya d’Òmnium Cultural en motiu del 9 de novembre: CATALANS WANT TO VOTE.

El president de la Federació Catalana de Patinatge Ramon Basiana i la presidenta d’Òmnium Cultural Muriel Casals han presentat, a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, la nova samarreta oficial de la Selecció Catalana d’hoquei patins. La presentació ha comptat amb l’assistència del Secretari General de l’Esport Ivan Tibau, el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) David Moner i el gerent de TUGA, Illan Botines, com a representant de la nova marca oficial. També hi han estat presents els capitans de les Seleccions Catalanes d’hoquei sobre patins, Jepi Selva i Anna Casarramona.

El desè aniversari del Campionat del Món B (Macau 2004), on la Selecció Catalana va aconseguir el seu primer títol oficial a nivell internacional, així com l’actual procés de transició nacional que viu el nostre país, amb la data històrica del proper 9 de novembre, han estat els dos motius que han impulsat a confeccionar un nou disseny trencador i reivindicatiu per a la samarreta oficial de la nostra selecció nacional. “La Federació Catalana de Patinatge acompanya decididament el país en aquest procés cap a poder votar, poder decidir el seu futur”, ha indicat Ramon Basiana.

Ivan Tibau, per la seva banda, ha felicitat la Federació per posar-se al costat del procés que està vivint el país. “És important tenir seleccions, tenir federacions esportives i poder competir internacionalment. El procés que està vivint Catalunya és emocionant perquè molta gent se n’ha adonat que si no fem res Catalunya acabarà sent residual”.

La Federació Catalana de Patinatge continua col·laborant amb Òmnium Cultural. “Per a nosaltres és una sort i sentim alegria de renovar aquest acord i de participar en iniciatives com aquesta que ens apropen a l’objectiu d’aconseguir que puguem votar per decidir el nostre futur”, ha manifestat la seva presidenta, Muriel Casals.

Aquesta samarreta la lluirà la Selecció Catalana els propers 5 i 6 de juliol a la Copa Tricentenari, on hi participarà juntament amb el Club Esportiu Noia Freixenet i les seleccions de França i Suïssa. El proper mes d’octubre, coincidint amb els 10 anys del Campionat del Món B de Macau, es farà un partit commemoratiu entre la Selecció Catalana i Anglaterra.

Informació i imatge: Federació Catalana de Patinatge