02.06.14

Bon ambient a la Festa per la Independència a Reus

Amb activitats esportives de la Plataforma ProSeleccions

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha participat aquest cap de setmana a la Festa per la Independència, organitzada a Reus per l’assemblea territorial de l’ANC de la capital del Baix Camp i el Casal Despertaferro. Juntament amb altres entitats com Òmnium Cultural, la Plataforma ProSeleccions hi ha estat present amb activitats esportives per totes les edats: cistelles de korfbal, partides de bitlles catalanes, inflables de pitch & putt i una porteria de futbol.

La Festa per la Independència es va celebrar dissabte a la plaça de la Llibertat de Reus, amb molt bon ambient reivindicatiu. Durant el dia, a part de les parades de venda de productes i les activitats esportives, també va haver-hi actuacions musicals i jocs infantils i inflables. A la nit, un sopar popular i un concert van posar el punt final a una jornada plena de reivindicació.