30.05.14

Suïssa i França participaran a la Copa Tricentenari

El 5 i 6 de juliol, juntament amb Catalunya i el Noia Freixenet

El Noia Freixenet ha decidit organitzar la Copa Tricentenari, per rememorar els fets del 1714 des d’un vessant ludicoesportiu. El torneig es disputarà el cap de setmana del 5 i 6 de juliol, en format quadrangular, a l’Ateneu de Sant Sadurní. Ja se sabia que Catalunya i l’equip amfitrió, el Noia Freixenet, hi participarien però ara també s’ha confirmat la presència de dues seleccions més: França i Suïssa. D’aquesta manera, la copa del Tricentenari presentarà un excel·lent cartell, amb dues seleccions que la setmana següent començaran a participar al Campionat d’Europa a Alcobendas (Espanya).

L’organització de la Copa s’engloba en el marc del Campus Esportiu del Tricentenari, que es va presentar el passat mes de febrer i que combina un programa d’activitats presencials amb una dinàmica virtual pròpia que inclou actuacions i iniciatives diverses adreçades a diferents tipologies de públic. Entre les activitats presencials que formen part de la commemoració, destaquen la Volta Ciclista a Catalunya, les finals dels Campionats de Catalunya Universitaris, els Campionats de Catalunya FIS absolut d’esquí alpí a La Molina i Senders/camins del Tricentenari.