28.05.14

Nani Guiu: “Una Catalunya independent demostraria al món que tenim uns esportistes espectaculars”

L’entrenador del CN Sabadell de waterpolo dóna suport a L’Esport per la Independència

Nani Guiu és un dels artífexs dels èxits del waterpolo català i, concretament, de l’equip femení del CN Sabadell. Tal com explica la biografia del seu perfil de twitter, ha guanyat una Champions més que Mourinho i sense posar el dit a l’ull a ningú. En set temporades dirigint l’equip vallesà ha aconseguit 28 títols, entre els quals hi ha tres de les últimes quatre Copes d’Europa i sis lligues. Fa més de dos anys que no perden cap partit i aquest any han guanyat les sis competicions que han disputat. Guiu, exemplar a l’hora de motivar un grup guanyador, també ho és a l’hora de defensar la llibertat del seu país.

L’entrevista amb Nani Guiu forma part de la sèrie d’adhesions que s’aniran fent públiques setmanalment al web www.esportindependencia.cat. L’Esport per la Independència és una iniciativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que té com a objectiu recollir adhesions de gent del món de l’esport que vol que Catalunya sigui un estat independent i difondre els beneficis que això suposaria.

Podeu llegir l’entrevista completa al web de L’Esport per la Independència.