27.05.14

Escollits els membres de la Selecció Catalana de físic-culturisme

Representaran Catalunya al Campionat d’Europa a Bèlgica

Aquest cap de setmana s’han escollit els nou representants de la Selecció Catalana al Campionat d’Europa de físic-culturisme i fitness que es disputarà el 7 de juny a Andenne (Bèlgica). El Campionat de Catalunya va ser un èxit de participació, amb més de cinquanta atletes repartits en catorze categories, i de públic, ja que l’Auditori de la Fira de Cornellà era ple a vessar.

Finalment la Selecció Catalana que ens representarà a l’Europeu UIBBN estarà composta per: Manuel Velasco (màster III), Isabel Fontbona (musculades +52), Montse Tello (body form), Jordana de Haro (body form), Iván Mejias (sènior -65), Adrian Donaire (sènior 65-70), Daniel Horna (sènior 65-70), Javier Mendoza (sènior 70-75) i Tony Moral (sènior 75-80).

Cal recordar que fa dos anys Catalunya es va proclamar campiona d’Europa a Sitges. L’any passat, la Selecció Catalana va ser cinquena a l’Europeu disputat a Bussolengo (Itàlia).