22.05.14

Toca escollir la Selecció Catalana de físic-culturisme

En joc, representar Catalunya al proper Campionat d’Europa

Aquest dissabte es disputarà a l’Auditori de la Fira de Cornellà de Llobregat el Campionat de Catalunya de físic-culturisme i fitness. Amb prop de 70 esportistes inscrits i amb més del 80% de les entrades ja venudes, s’espera que sigui un gran èxit de públic i participació en la que s’ha consolidat ja com la competició més rellevant del calendari del culturisme català.

La competició tindrà el seu moment culminant en la lluita per guanyar-se una plaça en la selecció dels atletes que dues setmanes després tindran l’oportunitat de defensar Catalunya en el Campionat d’Europa UIBBN que es disputarà al Complex Esportiu “Basket Arena” de la ciutat belga d’Andenne.

Cal recordar que fa dos anys Catalunya es va proclamar campiona d’Europa a Sitges. L’any passat, la Selecció Catalana va ser cinquena a l’Europeu disputat a Bussolengo (Itàlia).