22.05.14

Laura Pous: ““Molts esportistes tenen por de dir que són independentistes”

La tennista de Granollers s’adhereix a L’Esport per la Independència

Laura Pous és una de les millors tennistes catalanes de l’actualitat. Nascuda fa 29 anys a Granollers, el gener del 2012 va aconseguir ocupar la 72a posició del rànquing de la WTA. Després de guanyar l’últim Màsters d’Espanya imposant-se a rivals com Carla Suárez o Anabel Medina, ara lluita per tornar a estar entre les 100 millors del món.

El passat setembre va ser protagonista perquè a un blog del diari Marca l’acusaven de mercenària per haver assistit a la Via Catalana tot i representar la selecció espanyola a la Copa Federació o als Jocs del Mediterrani. Ella, amb una carta impecable, va respondre-hi i va defensar el seu sentiment.

L’entrevista amb Laura Pous forma part de la sèrie de converses que s’aniran publicant setmanalment al web www.esportindependencia.cat. L’Esport per la Independència és una iniciativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que té com a objectiu recollir adhesions de gent del món de l’esport que vol que Catalunya sigui un estat independent i difondre els beneficis que això suposaria.

Podeu llegir l’entrevista sencera al web de L’Esport per la Independència.