21.05.14

Kilian Jornet: “No es pot seguir en un estat com Espanya”

L’atleta de muntanya català ho expressa en una entrevista al diari Ara

Kilian Jornet ha tornat a reafirmar el seu sentiment independentista en una entrevista publicada pel diari Ara. Jornet, ha assegurat que “El que és evident és que no es pot seguir en un país o en un estat com el d’Espanya, que ara mateix està anant enrere”. El ceretà ho justifica: “Jo crec que a Espanya la Transició no va ser una transició. Si algú que t’ha matat el germà et diu “Bé, tan amics”, doncs no, no podràs perdonar. A Alemanya la gent té vergonya del que hi va haver, i aquí hi ha gent que no sent vergonya del que va ser el franquisme. Jo crec que això ha portat molts problemes”.

D’aquesta manera, Jornet es reafirma en el seu suport que Catalunya tingui un estat propi i independent. El millor corredor de muntanya del món ha lluït l’estelada en diverses ocasions a la línia d’arribada de les curses i als podis.

Podeu llegir l’entrevista sencera al lloc web del diari Ara.