21.05.14

Catalunya s’estrena amb victòria a l’Europeu de futbol sala

La Selecció Catalana s’ha imposat per 3-2 al País Basc

La Selecció Catalana ha començat amb bon peu el camí del Campionat d’Europa de futbol sala. Els homes que entrena Juan Antonio Fernández han fet un partit pràctic i han superat per 3-2 el País Basc, que a priori ha de ser el rival més assequible del grup. En un partit força igualat, els jugadors catalans han estat més efectius que els bascos i s’han endut els tres punts. Els gols catalans els han aconseguit Bernat Castell, Ramon Roca i Isaac Moreno.

Amb aquest triomf, Catalunya s’ha assegurat la presència als quarts de final del torneig. Aquesta tarda disputarà el segon partit del campionat, contra Rússia, amb qui es disputarà la primera posició de grup. Una victòria contra els russos seria clau per tenir un enfrontament més assequible a la propera ronda i poder repetir, com fa dos anys, la presència entre els quatre millors d’Europa.