19.05.14

Vine a la Final Six de la Champions League de waterpolo!

35% de descompte pels col·laboradors de la Plataforma ProSeleccions 19/5/2014

Del 29 al 31 de maig les piscines Bernat Picornell de Barcelona acolliran la Final Six de la Champions League de waterpolo. Aquest és un dels grans esdeveniments del waterpolo europeu i a més de celebrar-se a Catalunya, hi participa un equip de casa, l’Atlètic Barceloneta. Ara tens l’oportunitat de viure-ho en directe, tot reivindicant per Catalunya.

Per la importància d’aquest esdeveniment, la gent del Col·lectiu La Natació Catalana per la Independència fa una crida a ser el màxim nombre de gent possible per fer visible una afició catalana que anima l’Atlètic Barceloneta i que a l’hora deixa clar que a Catalunya, i entre els aficionats a la natació i el waterpolo, hi ha molta gent que reivindica la independència. 35% de descompte pels col·laboradors de la Plataforma ProSeleccions 19/5/2014

Del 29 al 31 de maig les piscines Bernat Picornell de Barcelona acolliran la Final Six de la Champions League de waterpolo. Aquest és un dels grans esdeveniments del waterpolo europeu i a més de celebrar-se a Catalunya, hi participa un equip de casa, l’Atlètic Barceloneta. Ara tens l’oportunitat de viure-ho en directe, tot reivindicant per Catalunya.

Per la importància d’aquest esdeveniment, la gent del Col·lectiu La Natació Catalana per la Independència fa una crida a ser el màxim nombre de gent possible per fer visible una afició catalana que anima l’Atlètic Barceloneta i que a l’hora deixa clar que a Catalunya, i entre els aficionats a la natació i el waterpolo, hi ha molta gent que reivindica la independència.

Per a fer-ho possible els cal que t’animis a anar-hi i ofereixen la possibilitat d’aconseguir entrades amb un 35% de descompte respecte al preu oficial (vegeu l’enllaç preu entrades: http://www.bcnwaterpolofinal6.com/buy-tickets.php?idioma=ct). Només cal que escriguis un correu a coordinacio@seleccions.cat dient-nos el nombre d’entrades o abonaments que vols, tenint en compte que com més aviat ens ho comuniquis més possibilitats tindrem d’aconseguir-les i de coordinar-nos correctament.

Cal aprofitar aquest esdeveniment esportiu internacional per fer reivindicació nacional adient al moment que estem vivint, i és que cada cop som més a prop del 9N. Convé no afluixar. Esperem poder comptar amb tu.