16.05.14

Bona acollida de ‘L’esport en el procés d’independència de Catalunya’

Xerrada a Tornabous amb la presència de la Plataforma ProSeleccions

Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i membre de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana, va participar ahir dijous a una xerrada organitzada per l’assemblea territorial de l’ANC a Tornabous amb el suport de les territorials de l’Urgell anomenada L’esport en el procés d’independència de Catalunya. A la xerrada s’hi van exposar tots els arguments que justifiquen que si Catalunya esdevé un estat lliure, el món de l’esport hi sortirà guanyant. A més, Blázquez es va encarregar de respondre algunes de les grans preguntes que es fa la ciutadania amb el procés cap a la independència, com per exemple: Els esportistes catalans podran competir amb Catalunya? Com millorarà el nivell de l’esport?

La xerrada ‘L’esport en el procés d’independència de Catalunya’ forma part del cicle de conferències que han engegat les assemblees territorials de l’ANC a l’Urgell. Es tracta d’explicar el que passaria en diversos àmbits de la societat amb una Catalunya independent. El dels esports és el segon col·loqui que s’organitza, ja que anteriorment se’n va celebrar un sobre l’economia i posteriorment n’hi haurà d’altres sobre la cultura, sobre l’agricultura i la ramaderia i sobre l’ensenyament.