15.05.14

Michel Rabat: “Els esportistes hem de poder opinar amb llibertat”

El corredor de muntanya nord-català dóna suport a L’Esport per la Independència

Michel Rabat és un dels esportistes més rellevants de la Catalunya Nord. Nascut a Perpinyà fa gairebé 31 anys, aquest atleta ha aconseguit destacar en una terra on el rugbi és l’esport més potent i ha obtingut un palmarès que inclou un títol de campió de França de curses de muntanya. Altres èxits de la trajectòria de Rabat són una victòria al Gran Premi de les Nacions -en categoria individual i per països, representant Catalunya- i el doble triomf a la Marató de l’Olimp. Rabat explica, des del punt de vista d’un català del nord, com es viu el procés d’independència.

L’entrevista amb Michel Rabat és la quarta d’una sèrie d’adhesions que s’aniran fent públiques setmanalment al web www.esportindependencia.cat. L’Esport per la Independència és una iniciativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que té com a objectiu recollir adhesions de gent del món de l’esport que vol que Catalunya sigui un estat independent i difondre els beneficis que això suposaria.

Podeu llegir l’entrevista completa al web de L’Esport per la Independència.