14.05.14

La Selecció Catalana, a punt per l’Europeu de futbol sala

Es disputarà la setmana que ve a la República Txeca

La Selecció Catalana de futbol sala ja està preparada per participar al Campionat d’Europa de futbol sala, que començarà dilluns vinent a la República Txeca. Aquest migdia els jugadors, tècnics i directius de la selecció han estat rebuts pel secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, al Museu Melcior Colet.

Catalunya tindrà com a rivals a la fase de grups Rússia i el País Basc. Els homes que entrena Juan Antonio Fernández debutaran contra l’equip basc, dimarts 20 a les 17h. El partit contra Rússia serà el dimecres 21, també a les 17h. Sens dubte, l’objectiu de la selecció és millorar la quarta posició que va aconseguir a l’últim Europeu, disputat el 2012 a Bielorússia. Malgrat tot, Rússia, Bèlgica i la República Txeca seran els grans rivals a batre en el torneig.

Aquests són els jugadors que ha convocat el seleccionador català per disputar l’Europeu:
CF ESPLAIS: Isaac Moreno, Àxel Tubau, Toni Téllez i Toni Bonillo.
ALELLA FS: Ramon Roca.
ACE SANSUR: Eric Rodoreda.
ATLÈTIC GRUPS ARRAHONA FS: Bernat Castell i Manel Rion.
FS VILAFANT: Adrià Garcia i Víctor López.
AE FUTSAL TIANA: Òscar Rodríguez.
TEIÀ FUTBOL CINC: David Martínez.
CFS CASTELLVÍ: Adrià Sariols.
CFS LA GARRIGA: Dani Asensio.