13.05.14

Catalunya rep les seleccions infantils d’Austràlia de futbol sala

Triple enfrontament a Teià

Les seleccions infantils masculines i femenines d’Austràlia es troben de gira a Catalunya per enfrontar-se amb les seleccions del nostre país. Està previst que en menys d’una setmana s’enfrontin fins a tres vegades, tant els nois com les noies. Catalunya es va imposar en els primers partits, i avui i dijous a la tarda es disputaran els següents, a Teià.

En les tres convocatòries participaran més de 30 jugadors i jugadores, que tindran la primera experiència internacional de representar el país. Tots els partits que queden es disputaran al Poliesportiu El Cim de Teià. Tant avui dimarts com dijous, el partit de les noies començarà a les 18.30h i el dels nois a les 19.30h. Aquesta és, sens dubte, una bona oportunitat d’apropar-se al pavelló i veure Catalunya competir contra una selecció com Austràlia.