06.05.14

Salva Maldonado: “Sóc independentista perquè defenso la justícia”

L’entrenador del Joventut de Badalona s’adhereix a L’Esport per la Independència

Fa unes setmanes que Salva Maldonado ha arribat als 55 anys. En fa tres que és l’entrenador del Joventut de Badalona, on abans havia estat l’ajudant de Pedro Martínez a l’equip júnior. Entremig, ha dirigit set clubs diferents en 20 anys: Manresa, Sevilla, Vitòria, Ourense, Tarragona, Gran Canària i Fuenlabrada. Aquest temps i aquestes experiències han servit al tècnic català per fer-li enfortir el sentiment nacional.

L’entrevista amb Salva Maldonado és la tercera d’una sèrie de converses que s’aniran publicant setmanalment al web www.esportindependencia.cat. L’Esport per la Independència és una iniciativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que té com a objectiu recollir adhesions de gent del món de l’esport que vol que Catalunya sigui un estat independent i difondre els beneficis que això suposaria.

Podeu llegir l’entrevista completa al web de L’Esport per la Independència.