05.05.14

La Plataforma participa a la Festa Major de la Sagrada Família

Gran èxit del circuit d’activitats esportives i reivindicatives

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha participat aquest cap de setmana a les activitats de la Festa Major de la Sagrada Família. Conjuntament amb l’assemblea territorial de l’ANC, Sagrada Família per la Independència, la Plataforma ha disposat d’un espai amb diverses activitats esportives i una parada en la que s’ha repartit material informatiu i s’hi ha venut samarretes de ‘Corre per la independència’.

Les activitats esportives que s’hi ha instal·lat han estat pitch & putt, futbol sala i korfbal. A més, els més petits també han pogut participar a l’atracció ‘Marca un gol per Catalunya’, on han pogut demostrar les habilitats futbolístiques.

D’aquesta manera, la Plataforma ProSeleccions continua treballant per explicar que hi ha fins a 21 Seleccions Catalanes que poden participar internacionalment, i tots els beneficis que això comporta per aquestes federacions reconegudes i els seus esportistes.