29.04.14

Clàudia Dasca dóna suport a L’Esport per la Independència

La nedadora, olímpica a Londres 2012, demostra el seu suport al procés

Amb només 19 anys, Clàudia Dasca és una de les joves promeses de la natació catalana. Quan en tenia 17, la nedadora del CN Sabadell ja va participar als Jocs Olímpics de Londres el 2012. Només un any més tard, coincidint amb el Mundial de natació que es va disputar a Barcelona, Dasca va donar suport al col·lectiu La Natació Catalana per la Independència. Aquesta estudiant de medicina té les idees clares i un gran futur per endavant.

L’entrevista amb Clàudia Dasca és la segona d’una sèrie de converses que s’aniran publicant setmanalment al web www.esportindependencia.cat. L’Esport per la Independència és una iniciativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que té com a objectiu recollir adhesions de gent del món de l’esport que vol que Catalunya sigui un estat independent i difondre els beneficis que això suposaria.

Podeu llegir l’entrevista completa al web de L’Esport per la Independència.