29.04.14

Amistós de la selecció catalana per preparar el Mundial júnior de futbol sala

Victòria als penals contra el CFS Castellví

La selecció júnior masculina va jugar diumenge a Òdena un partit amistós contra el CFS Castellví per tal de continuar preparant-se pel 1r Mundial de la categoria, que es disputarà a la ciutat xilena de Concepción. El partit, a més a més, va ser un dels actes principals dins de l’agenda cultural programada per la Festa Major de la població.

Els jugadors de la selecció i del Castellví van protagonitzar un partit molt espectacular i intens, que va acabar amb empat a 4. Finalment, la selecció catalana va imposar-se a la tanda de penals.

El seleccionador català Toni Marchal va agrair “a la població d’Òdena que ens hagi fet partícips de la seva Festa Major i hagi contribuït amb el seu granet de sorra a la nostra preparació. El treball d’avui és molt important de cara al futur de la selecció. Cada peça que composa aquest camí cap al Mundial l’hem d’aprofitar i valorar com es mereix”.