24.04.14

Enric Masip dóna suport a L’Esport per la Independència

L’excapità del Dream Team d’handbol es mulla per Catalunya!

Enric Masip, guanyador de sis copes d’Europa i vuit lligues amb el Barça d’handbol a la dècada dels 90, és el primer dels suports a la campanya L’Esport per la Independència. Masip explica en una entrevista per què defensa que la independència és la millor solució per Catalunya i quin és el seu punt de vista en el procés que viu el país. A més, Masip també parla de la seva experiència a la selecció espanyola, del seu futur més immediat i la relació amb el Barça.

Aquesta és la primera de les entrevistes que s’aniran publicant setmanalment al web www.esportindependencia.cat. L’Esport per la Independència és una iniciativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que té com a objectiu recollir adhesions de gent del món de l’esport que vol que Catalunya sigui un estat independent i difondre els beneficis que això suposaria.

Podeu llegir l’entrevista completa al web de L’Esport per la Independència.