14.04.14

La selecció catalana de touch rugbi busca jugadores

Participarà a l’Europeu, el mes d’agost a Gal·les

Catalunya participarà aquest estiu al Campionat d’Europa de touch rugbi en la modalitat mixta. El torneig es jugarà del 7 al 10 d’agost a Swansea (Gal·les) i els tècnics de la selecció catalana ja estan començant a definir l’equip. El problema que s’han trobat és que no hi ha prou jugadores que practiquin el touch.

Per això, des de l’Associació Catalana de Touch es fa una crida a totes les noies que vulguin conèixer aquest esport que s’hi posin en contacte i podran tenir la possibilitat de representar Catalunya al Campionat d’Europa. Per contactar-hi només han d’enviar un correu a touchbcn@gmail.com explicant la voluntat de formar part de la selecció catalana.

Cal recordar que el touch rugbi és un dels 21 esports en els quals Catalunya competeix internacionalment de manera oficial. El touch és un esport semblant al rugbi, però en canvi no hi ha cap situació de risc de lesió. No hi ha placatges, ni melés, ni tan sols es pot xutar la pilota. Només calen agilitat, velocitats, bones mans i ganes de passar-ho bé.