09.04.14

La selecció catalana continua preparant el Mundial júnior de futbol sala

Es disputarà a l’octubre a Xile

La selecció júnior de futbol sala torna als entrenaments amb totes les forces centrades en la preparació del primer Mundial júnior, que se celebrarà del 19 al 28 d’octubre a la ciutat de Concepción (Xile). Els seleccionadors Toni Marchal i Arnau Jaumandreu han convocat 29 jugadors per l’entrenament que tindrà lloc aquest proper diumenge 13 d’abril a Sant Cebrià de Vallalta.

Cal destacar que el passat 2 d’abril es va celebrar a Asunción (Paraguai) el congrés de l’Associació Mundial de Futsal (AMF) que va determinar que sigui la ciutat de Concepción la que organitzi aquest Mundial júnior. Entre els assistents hi havia representants de diferents països com Argentina, Brasil, Catalunya, Canadà, Xile, Colòmbia, Curaçao, Equador, Mèxic, Uruguai, Bielorússia, Espanya, Itàlia, Índia, Noruega, el País Basc o Rússia.

Fotografia: Svetlana Akimova