07.04.14

Balanç de la participació de Catalunya a la Copa del Mediterrani de bowling

La selecció catalana s’ha quedat a les portes de pujar al podi

Males sensacions per la selecció catalana de bowling, que del 2 al 6 d’abril ha participat a la Copa del Mediterrani a Gibraltar. Els jugadors del combinat català han tingut una bona actuació, però en totes les categories han tingut mala sort i s’han quedat a les portes de pujar al podi. Així, per exemple, Axel Guimó ha estat quart en la prova individual masculina i Cristina Sanz ha obtingut la mateixa classificació a la categoria All Event femenina, on se sumen els resultats aconseguits a totes les altres proves.

A la individual femenina Rosa Mas va ser desena i Cristina Sanz, dotzena. A la masculina, l’altre representant català, Artur Colomer, va acabar en novena posició. Colomer i Guimó van aconseguir la cinquena posició a la prova de parelles masculines, idèntic resultat al que va aconseguir la parella catalana en categoria femenina, on Cristina Sanz tenia Rosa Mas com a parella. A la prova de parelles mixtes, Guimó i Sanz van repetir el resultat i van ser cinquens, mentre Colomer i Mas van acabar a la setena posició.

La prova d’equips, on Catalunya tenia moltes esperances d’aconseguir medalla, va tornar a deixar un mal regust a la selecció. Els jugadors catalans van finalitzar en quart lloc, empatats amb Malta i Eslovènia i a molts pocs punts de la tercera classificada, Itàlia. Tots els resultats individuals d’aquestes proves es van sumar per formar la classificació de la categoria All Event, on Cristina Sanz va ser quarta i Rosa Mas desena en categoria femenina i Axel Guimó va ser sisè i Artur Colomer quinzè a la masculina. Pel fet d’haver acabat entre els vuit primers, Guimó i Sanz van poder participar al Masters, però van caure a la ronda de quarts de final.

D’aquesta manera, Catalunya no ha pogut repetir les quatre medalles que va obtenir a l’edició del 2012 de la Copa del Mediterrani.

Podeu trobar-ne més informació al lloc web de la Copa del Mediterrani.