01.04.14

Catalunya participa a la Copa del Mediterrani de bowling

La Selecció Catalana intentarà superar les 4 medalles del 2012

La selecció catalana de bowling participa a la Copa del Mediterrani (17th Mediterranean Challenge Cup) que es disputarà a Gibraltar del 2 al 6 d’abril. Matchpoint Tour i l’European Tenpin Bowling Federation (ETBF) són els organitzadors d’aquesta competició, en la qual es disputaran 6 proves: individual masculina i femenina, parelles masculines i femenines, parelles mixtes i equips mixtes.

L’equip de Catalunya estarà format per Cristina Sanz (Club Les Corts), Rosa Mas (Club Vallès), Artur Colomer (Club Sweetrade) i Axel Guimó (Club Diagonal), dirigits per Roser Romero i Lluís Montfort. Els altres països que participaran al campionat són les seleccions d’ Eslovènia, França, Gibraltar, Grècia, Israel, Itàlia, Malta, San Marino, Tunísia, Turquia i Xipre.

La competició començarà dimecres amb la prova individual femenina. Es dóna la casualitat que la guanyadora de l’edició del 2012 en aquesta categoria va ser una jugadora de Catalunya, Sandra Torrents, que també va guanyar un or a la categoria All Events i un bronze al Masters. L’altra medalla dels jugadors catalans va ser per Marcial Ovide, plata a la categoria individual masculina.

Podeu trobar-ne més informació al lloc web de la Copa del Mediterrani.