28.03.14

Torneig Internacional de touch rugbi a Barcelona

Dissabte a les instal·lacions esportives de la UB a la Diagonal

Aquest dissabte es disputarà a Barcelona una nova edició del Torneig Internacional de touch rugbi, amb la participació d’equips catalans i de la resta d’Europa. Aquesta serà la segona vegada que s’organitzi aquest torneig, que enguany serà només per a equips mixtes. Cal recordar que el touch rugbi és un dels esports en els quals Catalunya pot competir internacionalment de manera oficial i participar a campionats d’Europa i del món. Per exemple, l’any passat la Selecció Catalana va participar a la Mainland Cup, una prestigiosa competició internacional, on va aconseguir la vuitena posició.

El Torneig Internacional es disputarà a les instal·lacions esportives de la Universitat de Barcelona, a l’avinguda Diagonal. De 10 a 14h es disputarà la fase de grups. Posteriorment hi haurà una fase eliminatòria i a partir de les 18.30h es viurà la gran final, que anirà acompanyada de la cerimònia de lliurament de premis i trofeus.

Aquests són els equips que participaran a la competició:
CATALUNYA: AR Poblenou, BUC, Touch Sitges i Touch Barcelona.
Bèlgica: Brussels Celtics.
França: Toulouse Touch, Touch Strasbourg, Courants d’R i Touch Azur.
Irlanda: Celtic Raiders.
Espanya: La Laguna.
Suïssa: Basel/Zug i Lausanne Lakers.