25.03.14

Insults als catalans al Bernabeu

Els enviats especials de TV3, objectiu dels atacs

A l’esport català li sobren els motius per la independència. A part de tots els beneficis que suposarà tenir un estat propi, un dels avantatges de ser independent serà no haver de suportar els atacs d’odi d’algunes aficions. I és que això és el que es va viure ahir a l’Estadi Santiago Bernabéu amb motiu del partit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona. El periodista de TV3 Josep Maria Puig va ser escridassat i insultat en diverses ocasions per aficionats de l’equip madrileny.

Puig va situar-se a l’entrada del Bernabéu per fer la seva feina, però va haver de patir que diversos aficionats del Madrid que es dirigien cap a l’interior de l’estadi l’interrompessin constantment cridant consignes a favor del Madrid i Espanya i contra Catalunya. “Arriba España!” o “Catalanes hijos de puta!” van ser alguns dels insults que diversos aficionats del Madrid van proferir als catalans i al periodista mentre aquest intentava enllestir les seves cròniques abans de l’inici del partit d’ahir entre el Madrid i el Barça.