17.03.14

Catalunya guanya el 6 Nacions d’esquaix

Victòria en el definitiu partit contra Escòcia

La Selecció Catalana d’esquaix s’ha proclamat campiona del torneig 6 Nacions, que s’ha disputat aquesta setmana a Andorra. Catalunya ha acabat en primera posició d’aquesta competició on també hi ha participat Escòcia, França, Noruega, Suècia i Portugal.

Tot i perdre el primer partit del torneig contra França (2-1), posteriorment Catalunya s’ha refet i ha derrotat Suècia, Noruega i Portugal per la via ràpida: 3-0. En el darrer partit, el conjunt català s’enfrontava a Escòcia, que fins al moment només havia perdut un partit, també amb França. A Catalunya li servia qualsevol victòria per vèncer, mentre Escòcia necessitava derrotar Catalunya per 3-0 per ser campiona, ja que un 2-1 hauria donat el títol a la tercera selecció en discòrdia, França. En un final d’infart, Catalunya va imposar-se per 2-1 a Escòcia i, d’aquesta manera, va proclamar-se campiona del 6 Nacions.

Podeu consultar tots els resultats de la competició al web de la Federació Catalana d’Esquaix.

Podeu veure el darrer partit i la celebració de la victòria en aquest vídeo: http://www.ustream.tv/recorded/44850382